Ernæring og fysisk degeneration

af Weston A. Price

Fysisk degeneration opleves i dag i utallige afskygninger, både hos os selv, familie, venner og bekendte. Men hvad indebærer en god fysik egentlig? Og hvad betyder kosten for et stærkt helbred uden livsstilssygdomme?

Naturfolks gode helbred er en kendt sag, og i 1930’erne besluttede den højt respekterede amerikanske tandlæge, Weston A. Price, sig for selv at få syn for sagen.

ernæring fysisk degeneration weston price livsstilssygdomme sundhed helbred naturfolk indianere aboriginere inuit kost sund stenalderkost paleo homøostase

Ernæring og fysisk degeneration er titlen på den bogklassiker, hvor Weston A. Price skildrer sine rejser ud i verden for sammen med sin hustru at søge hemmeligheden bag et godt helbred.

 

I stedet for at fokusere på sygdom undersøgte han sunde og raske mennesker, der levede uden for megen kontakt med den moderne kultur, og udfordrede sig selv til at forstå, hvordan lige netop disse mennesker opnåede så forbløffende godt helbred.

Svarene, han fandt, var overraskende set i forhold til de moderne opfattelser af, hvad der forstås ved sundhed og hvordan vi opfatter korrekt ernæring.

Bl.a. fik de forskellige folkeslag gennem deres kost en række livsnødvendige næringsstoffer, der gav dem styrke og immunitet mod sygdom, og denne bog beskriver deres nedarvede visdom nærmere.

Med videnskabelige metoder konkluderede Dr. Price, at naturfolks opskrift på et sundt helbred i virkeligheden er den målestok, som moderne mennesker bør sammenligne deres levevis med – en tankevækkende og kontroversiel konklusion, dengang og nu.

Weston A. Prices enestående rejsebeskrivelser med analyse og fortolkning af de naturlige principper for optimal ernæring foreligger nu på dansk med godt 548 sider og knap 200 billeder og illustrationer, både som trykt bog og i e-bogsformat som e-pdf og e-pub. Køb bogen Ernæring og fysisk degeneration i webshoppen eller hos din favoritboghandler!

Globetrotter og æresmedlem af Eventyrernes Klub, Jens Bjerre, skriver bl.a. følgende kommentar i bogens forord:

Hvordan er vi kommet til denne tilstand af degeneration? Svaret er: Vi er kommet for langt fra naturens ernæringsprincip på grund af den dominerende livsstil, som kvæler de naturlige instinkter for samfundsmæssig eksistens.

Læs mere om bogen og Dr. Price

Du kan også læse nogle tankevækkende ord om, hvordan Dr. Prices opdagelser kunne forstås og have relevans.

Dansk statistik bekræfter naturens visdom – et gensyn med Dr. Weston A. Price

Læs mere om Dr. Price, hans fascinerende rejser og tankevækkende indsigter her i denne blog post:

Weston A. Price for begyndere

Læs også mere om naturfolk fra Charles Darwins pen – set i lyset af Dr. Prices opdagelser:

Med Charles Darwin i Ildlandet – om naturfolk set i lyset af Weston A. Price

Se filmen om bogen – gratis

Se et udklip af den officielle – og eneste – dokumentarfilm om Dr. Price og hans rejser blandt naturfolk over hele verden.

Weston A. Price & jagten på det gode helbred

Boganmeldelser

Signe Gad (GAPS-kokken) har anmeldt Ernæring og fysisk degeneration her:

Ernæring og fysisk degeneration

Hvor kan man få fat på bogen?

Bogen er udgivet både som trykt bog og e-bog. Begge kan lånes på biblioteket eller købes hos din yndlingsboghandler – ELLER her på siden:

ernæring fysisk degeneration weston price livsstilssygdomme sundhed helbred naturfolk indianere aboriginere inuit kost sund stenalderkost paleo homøostase
Ernæring og fysisk degeneration forfattet af Weston A. Price er en tidløs klassisker, der dokumenter, at naturlig immunitet er muligt, uanset hvor på kloden man lever, men FORUDSAT at Naturens love overholdes og en naturlig livsstil følges!

Bogen er oversat til dansk med samtlige godt 200 originalillustrationer, kort og fotos. 548 sider garnbundet med forstærket omslag og trykt på FSC-mærket papir.

Fås også som e-bog i EPUB, PDF eller Kindle (MOBI) format med fuld søgefunktionalitet og interaktive links til indholdet – et naturligt valg for den digitale nomade! 😃

Følg os på sociale medier:

error: Content is protected !!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få tilsendt nyheder fra tid til anden - vi mailer kun, når vi har noget på hjerte... :-)

Tak for tilliden - du hører fra os! :-)

Pin It on Pinterest