Ernæring og fysisk degeneration

af Weston A. Price

Fysisk degeneration opleves i dag i utallige afskygninger, både hos os selv, familie, venner og bekendte. Men hvad indebærer en god fysik egentlig? Og hvad betyder kosten for et stærkt helbred uden livsstilssygdomme?
Naturfolks gode helbred er en kendt sag, og i 1930’erne besluttede den højt respekterede amerikanske tandlæge, Weston A. Price, sig for selv at få syn for sagen.
Ernæring og fysisk degeneration
Sammen med sin hustru rejste han ud i verden for at finde hemmeligheden. I stedet for at fokusere på sygdom undersøgte han sunde og raske mennesker, der levede uden for megen kontakt med den moderne kultur, og udfordrede sig selv til at forstå, hvordan lige netop disse mennesker opnåede så forbløffende godt helbred.

Svarene, han fandt, var overraskende set i forhold til de moderne opfattelser af, hvad der forstås ved korrekt ernæring: de forskellige naturfolk fik gennem deres kost en række livsnødvendige næringsstoffer, der gav dem styrke og immunitet mod sygdom, og denne bog beskriver deres nedarvede visdom nærmere.

Med videnskabelige metoder konkluderede Dr. Price, at naturfolks opskrift på et sundt helbred i virkeligheden er den målestok, som moderne mennesker bør sammenligne deres levevis med – en tankevækkende og kontroversiel konklusion, dengang og nu.

Weston A. Prices enestående rejsebeskrivelser med analyse og fortolkning af de naturlige principper for optimal ernæring foreligger nu på dansk med godt 548 sider og knap 200 billeder og illustrationer, både som trykt bog og i e-bogsformat som e-pdf og e-pub. Køb den hos din favoritboghandler!

Globetrotter og æresmedlem af Eventyrernes Klub, Jens Bjerre, skriver bl.a. følgende kommentar i bogens forord:

Hvordan er vi kommet til denne tilstand af degeneration? Svaret er: Vi er kommet for langt fra naturens ernæringsprincip på grund af den dominerende livsstil, som kvæler de naturlige instinkter for samfundsmæssig eksistens.

Læs mere om bogen og Dr. Price

 

Læs mere om Dr. Price, hans fascinerende rejser og tankevækkende indsigter her i denne blog post:

Weston A. Price for begyndere

Du kan også læse nogle tankevækkende ord om, hvordan Dr. Prices opdagelser kunne forstås og have relevans – selv i dagens Danmark – i denne blog post:

Dr. Weston A. Price Revisited: New Data from Denmark Reaffirms Nature’s Wisdom

Boganmeldelser

 

Signe Gad (GAPS-kokken) har anmeldt bogen her:

ERNÆRING OG FYSISK DEGENERATION

Hvor findes bogen?

 

Den trykte bog kan lånes på biblioteket eller købes hos din yndlingsboghandler – ELLER her på siden:

På lager

Som e-bog findes bogen tilgængelig i e-pdf, epub og mobi-format. Epub versionen kan købes på linket nedenfor, for øvrige fromater venligst kontakt os her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få tilsendt nyheder fra tid til anden - vi mailer kun, når vi har noget på hjerte... :-)

Tak for tilliden - du hører fra os! :-)

Pin It on Pinterest