Qarrtsiluni Webshop

Her kan du nemt og sikkert købe vores bøger.

Bøgerne i Qarrtsiluni Publishings webshop er valgt ud fra det kriterie enten direkte eller indirekte at være forfattet af naturfolk, deres efterkommere eller folk med viden om oprindelige kulturer.

Gå på opdagelse i denne webshop og bliv beriget med bøger fra fortidens historier. Oprindelig kultur har det adelsmærke at være testet og trykprøvet i Naturens store laboratorium gennem århundreder, ja i nogle tilfælde årtusinder, og forstået på en sådan måde, at individer, der respekterer og efterlever en kultur, der er udviklet med skyldig hensyntagen til miljømæssige, klimatiske, geografiske og menneskelige forhold på eller svarende til det pågældende sted, vi taler om, i meget høj grad hvis ikke fuldkomment lever i pagt med naturen og derigennem opnår naturlig sundhed og immunitet.

Weston A. Prices klassiske rejseberetning Ernæring og fysisk degeneration om naturfolk fra hele verden har vi udgivet i dansk oversættelse og i samarbejde med non-profit NGO Price-Pottenger Nutrition Foundation, og vores øvrige titler udgør et supplement med nogle mere specifikke nedslag i lokale kulturer.

Vi håber, udvalget i denne webshop er inspirerende, og ønsker en god læsning og rigtig god fornøjelse!

error: Content is protected !!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få tilsendt nyheder fra tid til anden - vi mailer kun, når vi har noget på hjerte... :-)

Tak for tilliden - du hører fra os! :-)

Pin It on Pinterest