Ernæring og fysisk degeneration (TRYKT BOG)

kr. 399,95 inkl. moms

Ernæring og fysisk degeneration af Dr. Weston A. Price, oversat til dansk med samtlige godt 200 original-fotos, illustrationer og kort. 548 sider garnbundet med forstærket omslag og trykt på FSC-mærket papir.

Fås også som e-bog i EPUB, PDF eller Kindle (MOBI) format med fuld søgefunktionalitet og interaktive links til indholdet – naturlige valg for digitale nomader! 😃

Livsstilsygdomme opleves i dagens Danmark i utallige afskygninger, både hos os selv, familie, venner og bekendte. Ifølge et nyt studie lavet af forskere fra Aalborg Universitet er to ud af tre danskere diagnosticeret med kroniske lidelser!

Men hvad indebærer et god helbred egentlig? Og hvad for livsstil inkl. en god og nærende kost giver gode forudsætninger for et stærkt helbred uden livsstilssygdomme?

Det siger næsten sig selv, og har samtidig gennem historien været en kendt sag blandt forskere og opdagelsesrejsende, at naturfolk har (været nødt til at have) et godt helbred, og i 1930’erne besluttede den højt respekterede amerikanske tandlæge, Weston A. Price, sig for selv at få syn for sagen.

I ti år rejste han ud til oprindelige folk, der levede isoleret fra den moderne kultur, og kunne med glæde få bekræftet, at så længe de levede på deres oprindelige måde - i pagt med naturen og økosystemet, hvor de levede - havde de stor vitalitet og livsglæde trods de til tider barske forhold og forudsætninger, livet gav dem.

Ikke mindst havde de fuld immunitet overfor livsstilsygdomme - alt sammen tankevækkende set i forhold til, hvor meget sygdom og al dens væsen styrer, betinger og begrænser livet i vores moderne verden!

Den ene halvdel af bogen er en klassisk rejsebeskrivelse af stor interesse og underholdningsværdi, uanset om man i forvejen kender eller har interesse for nogle af de oprindelige kulturer, han besøgte.

Den anden halvdel af bogen er en professionel fagmands gennemgang af, hvad der skal til for at skabe naturlig sundhed og immunitet. Svaret på dét spørgsmål kan dårligt nok rummes i titusind bøger om samme emne, men for læseren, der forstår at læse indenad og se tingene i en større sammenhæng, er der unik og almenmenneskelig viden og visdom at hente i bevidstheden om vores naturtilstand som mennesker - uanset hudfarve, trosretning og politisk ståsted

Se evt. gerne den klassiske dokumentarfilm om Dr. Prices rejser til de naturfolk, hvis livsvisdom Dr. Price beundrede så stærkt: https://www.q-publish.dk/udgivelser/weston-price-jagten-paa-det-gode-helbred/

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest