Historisk dokumentarfilm: Weston A. Price & jagten på det gode helbred

Lige siden Dr. Weston A. Price offentliggjorde sine tankevækkende studier af naturfolk og hvad det vil sige at leve i pagt med naturen, har mange forsøgt at forstå og formidle denne visdom, som vi stadig har vældigt besvær med at efterleve i vores moderne kultur.

Price-Pottenger Nutrition Foundation, en non-profit NGO i Californien som fortsat udgiver Dr. Prices indsigtsfulde bog, producerede for mange år siden en kort dokumentarfilm, der fortæller historien om Dr. Price, hans rejser og hvad han mente at have fundet frem til.

Hans dokumentation af hvordan mennesker i fysisk, følelsesmæssig, mental og åndelig balance har det, er stadig en fremragende referenceramme for vores sundhed.

Et budskab fra Dr. Weston A. Price

Her er et lille klip fra dokumentarfilmen med de eneste videooptagelser, der findes af Dr. Price, hvor han opsummerer sin livsmission:

Takket være Price-Pottenger Nutrition Foundation, hvis mission det er at udbrede den positive – om end udfordrende! – visdom fra de oprindelige folk, Dr. Price havde så stor respekt for, er det nu muligt at vise dokumentarfilmen i dens fulde udstrækning – gratis uden betaling.

 

Modtag vores nyhedsbrev – og se filmen gratis!

Skriv dig gerne op til at modtage vores nyhedsbrev i nedenstående formular og få adgang til filmen – vi opbevarer selvfølgelig dine oplysninger efter alle GDPR regler og forskrifter. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få tilsendt nyheder fra tid til anden - vi mailer kun, når vi har noget på hjerte... :-)

Tak for tilliden - du hører fra os! :-)

Pin It on Pinterest